HírekNews

Hírek

Hírek

2017 Május-Június

A SADE nyerte el a székesfehérvári Ligetsor felújítási munkáit. A szerződés keretében ivóvízvezeték, szennyvíz elvezető és csapadékvíz elvezető vezeték fog megvalósulni. Ezen felül új, kerékpár úttal kiegészített járda, három buszmegálló is épül. A terület burkolatát felújítja a SADE. A kivitelezés 13 hónapig tart.


A Veolia Energia Magyarország Zrt. rendelte meg a SADE-tól a 8 távhővezeték szakasz felújítását, vezeték fektetéssel és a szerelvények cseréjével. A kivitelezésre 3 hónap áll rendelkezésre.


A FŐTÁV a SADE-ot bízta meg az alábbi távhővezeték rekonstrukciós munkákkal:

Távhővezeték felújítás a Főváros X. kerületében az Állomás út-Liget tér között, a vezeték átmérője DN250 mm.

Távhővezeték felújítás a Főváros XI. kerületében a Bukarest utcában, a vezeték átmérője DN400 mm.

Távhővezeték felújítás a Főváros XI. kerületében, a Rátz László utcában, a vezeték átmérője DN400 mm.

Távhővezeték felújítás a Főváros XIII. kerületében, a Taksony utcában, a vezeték átmérője DN 300 mm.Az 55. számú főút Mórahalom elkerülő szakaszának burkolat megerősítését végzi a SADE. A szerződés keretében megvalósul csapadékvíz elvezető árok, átvezető csatorna, zárt csatorna, aknák, víznyelők, átvezető és hosszanti drénvezetékek. A kivitelezés 6 hónapig tart.

Szirmabesenyőn, egy logisztikai csarnok út és közműépítési munkáira szerződött a SADE. A 10 000 m2-es csarnok bekötő útját és személyzeti parkolóját építi meg, ivóvíz ellátó, szennyvíz és csapadékvíz elvezető vezetékekkel.


2017 Január-Április

A Hell Energy szikszói üzeme számára valósít meg a SADE ivóvíz ellátó vezetéket és kapcsolódó tározómedencéket a vízműtelep és az üzem között. Az anyagok és szerelvények biztosítása szintén a szerződés részét képezi.


Alvállalkozóként végzi a SADE az M4 autópálya Berettyóújfalu – Nagykereki közötti szakaszának I. ütemében egy FGSZ, egy MOL szénhidrogén vezeték és egy bányaüzemi hírközlő kábel kiváltását, mely utóbbi esetében irányított fúrás technológiát alkalmaz.


Újabb munka a Hell Energy szikszói üzeme számára: a SADE valósítja meg a közmű kivitelezési kiváltási és burkolat felújítási munkákat az új magas raktár program keretében.


A Fővárosi Csatornázási Művek a SADE-tól rendelte meg a Csengery utcai ÜPE anyagú szennyvíz közmű felújítási munkáit, úthelyreállítással együtt.


A SADE végzi a CEVA Philaxia megbízásából a gyógyszergyár területén lévő két épület vasbeton alagúttal történő összekötését. Az alkalmazott technológia a jet-grouting.


Szegeden, a Balfasor és a Mérey utcákban a SADE megkezdte az idei évi, kisnyomású gázelosztó hálózat felújítási tevékenységét, az DÉGÁz-ÉGÁZ megbízásából, keretszerződés keretében.


A Veolia Energia Magyarország Zrt. a SADE-tól rendelte meg dombóvári távhő vezetékeinek felújítását, cseréjét.


2016 November

Budapest Főváros Önkormányzata SADE Kft.-re bízta a Margitsziget csatornázása és kapcsolódó munkák tervezési és kivitelezési munkáit.


A munkák keretében feladatunk volt egy NA 1400 átmérőjű közműalagút Microtunneling technológiával történő átsajtolása a Duna medre alatt, a pesti Duna-partról a Margit-szigetre.


A 382 m hosszú sajtolás egy 21 m mély, 10 m átmérőjű résfalas aknából indult. A kivitelezéshez a saját AVN 1200 sajtológépünket használtuk 1400- as bővítő köpennyel. Az átsajtolás 23 nap alatt, műszaki problémák nélkül készült el, köszönhetően a jó előkészítésnek. A geodéziai ellenőrzések szerint minimális irány eltérés volt, a lyukasztás tökéletes pozícióban történt.


A közműalagútba szennyvízelvezető vezetékek és egyéb kábelek kerülnek behúzásra.2017
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December

2016
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December

2015
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December
SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. – Budafoki út 72-74. – 1117 BUDAPEST – Tel: (0036) 887 34 00 – Fax: (0036) 1 205 60 65