ÁllásYour career

Állás

Állás

Az egyes szakterületeken a SADE Kft. jól képzett szakemberekkel rendelkezik, akik segítségével bármilyen rábízott munkát képes elvégezni, legyen az egyszerű vagy összetett, hagyományos vagy különleges.

Ismerje meg projektvezetési szakmáinkat

Project Manager

Feladata a felelősségére bízott projektek kivitelezési munkáinak irányítása, a projekttel kapcsolatosan a Társaság képviselete a Partnerekkel szemben. Projekt megvalósításának kidolgozása és folyamatos aktualizálása, tervezési munkák és a kivitelezés felügyelete, lebonyolítása, kapcsolattartás a Partnerekkel, saját kivitelezési csapatokkal. Projekt üzleti terv megvalósításának betartása. Közvetlenül a területi igazgató felé történő beszámolás.

Építésvezető

Feladata a rábízott kivitelezési munkák irányítása, a rábízott munkaterületek folyamatos koordinálása.  Szervezi a munkákhoz szükséges forrásokat (csapatok, gépek, anyagok).   Felel a módszerekért és a mű minőségéért.

Művezető

Feladata a projekt szakipari és egyéb munkáinak helyszíni irányítása az építésvezető elvárása szerint. A szakmunkások és betanított munkások, illetve alvállalkozók munkahelyi irányítása, felügyelete, állandó jelenlét a munkaterületen. Naprakészen tartja a készültségi ütemtervet és szervezi az ellátást.


Ismerje meg kivitelezési szakmáinkat

Gépkezelő

Feladatai: Különböző építőipari gépek: kotrógépek, földgyaluk, rakodók, daruk, kis kotrók, döngölők üzemeltetése.

Tökéletesen ismeri a rábízott gépeket, betartja a munkabiztonsági előírásokat. A gép karbantartásában részt vesz.

Szakmunkás

A szakmunkás (kábelszerelő, villanyszerelő, kőműves, operátor, csőfektető) részt vesz a kivitelezési munkában, az építésvezetőnek tartozik felelősséggel.

Hegesztő

Biztosítja az összes területi és műhelyi hegesztési feladatot.

Acél, lemez, inox csöveket hegeszt.

A napi/heti munkaprogramot és célokat teljesíti, betartja a hegesztési eljárást.


Ismerje meg termelés támogató szakmáinkat

IIR mérnök

Biztosítja az integrált irányítási rendszer (ISO 9001, ISO 14001 ISO 50 001, OHSAS 18001 és MSZ 28001) betartását és folyamatos javítását. 

Napi szinten biztosítja a szervezet, a felelősségi körök, az eljárások, a módszerek és a források helyes működését.

Műszaki előkészítő

Részt vesz az árajánlatok és a pályázatok készítésben. Feldolgozza a terveket, a műszaki leírásokat, az adminisztratív és a műszaki utasításokat.

Meghatározza a szükséges anyag és eszköz mennyiséget. Kiszámítja a költségeket valamint az emberi erőforrás költségét. Árat kér be a szállítóktól, összeveti az árakat, esetenként tárgyal és elkészíti a költségvetést. Megírja a kiviteli utasításrendszert, biztosítja a munka előkészítését és követését valamint a büdzsé alakulását.

Kiviteli ütemtervet is készíthet.

Műszaki asszisztens

A műszaki asszisztens a kivitelezési munkához kapcsolódó adminisztratív feladatokat végzi, a vállalat szabályai, normái és eljárásai alapján: kivitelezési nyilvántartás kezelése, bontási engedélyek, közterület-foglalási engedélyek megszerzése, kiviteli tervek kiosztása, terv nyilvántartás kezelése, jelentések készítése.

Könyvelő
Műszaki
előkészítő
SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. – 2040 Budaörs, Szabadság út 301. – Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54. – Email: sade@sade.hu – Telefon:+36 23 513 930 – Fax:+36 23 513 931