EnergiaEnergy

TevékenységeinkEnergia

Energia

A SADE Kft. különös figyelmet fordít a különböző energia hálózatokra. Szakértelme kiterjed az építésre, átépítésre, fejlesztésre, rákötésre és a fenntartásra.

Távfűtő hálózatok

A Távfűtő hálózatok építése terén a SADE Kft. több mint 10 éve szerez értékes tapasztalatokat az ország egész területén.

 

A különleges kivitelezési körülmények, mint például a nagy mélységben való vezetékfektetés minden napos kihívás a SADE Kft. életében, melynek sikerrel meg is felel.

Földgáz szállító és elosztó hálózatok

Az új hálózatok építésben csak úgy, mint a meglévő hálózatok rehabilitációjában a SADE Kft. piacvezető a gázkivitelezés területén.

 

Az általa alkalmazott rákötési technikáknak köszönhetően a megrendelők megbízható végeredményre számíthatnak.

 

A SADE Kft. referenciákkal rendelkezik a települési kis átmérőjű hálózatok építésében, de a több kilométeres, nagy átmérőjű szállító vezetékek fektetésében is.

Geotermikus energia

Innovatív módszereinek köszönhetően a SADE Kft. vállalja az egyre népszerűbb alternatív hőközpontok és fűtési rendszerek tervezését és megvalósítását. A termálvizet fűtési céllal felhasználó beruházásokban tanácsadóként és tervezőként is szolgálja megrendelőit.

View

Nyíregyháza : natural gas transport on 28 km

Nyíregyháza : natural gas transport on 28 km

Zoo Budapest : saving energy in the zoo

Zoo Budapest : saving energy in the zoo
SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. – 2040 Budaörs, Szabadság út 301. – Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54. – Email: sade@sade.hu – Telefon:+36 23 513 930 – Fax:+36 23 513 931