Út- és egyéb közműRoad and other utilities

TevékenységeinkÚt- és egyéb közmű

Út- és egyéb közmű

Magán és önkormányzati megrendelői számára a SADE Kft.  bármilyen út- és egyéb földalatti közmű projekt megvalósítását vállalja.

Bekötő utak, kerékpárutak, városi terület rendezés

A SADE Kft. fontos szerepet tölt be a közösségi infrastruktúra beruházások megvalósításában, ahogy azt a városi terek építésében, felújításában és rendezésében szerzett referenciái is mutatják: bekötő utak, kerékpárutak, terek és parkok, sportpályák és látogatóközpontok épültek meg.

 

Ezek a művek a nyilvános figyelem központjában valósulnak meg. Jelentős funkcionális és esztétikai értékkel bírnak. Ezért a kivitelezés folyamán a SADE Kft. maximális erőfeszítéssel törekszik arra, hogy a városi környezetet megóvja és hogy a lakosok életét ne nehezítse. 

Parkolók

A SADE Kft. referencia a pontos szervezést és egyeztetést kívánó, összetett kivitelezési feladatok megoldásában.

 

A parkoló építési tevékenység az alábbi műveleteket foglalja magában:

 

  • földmunka;
  • Vezetékfektetés;
  • burkolatépítés.

Ivóvíz-, szennyvíz- és elektromos hálózatok

Az útépítést és egyéb közműépítést is tartalmazó komplex projektek előkészítésében, megvalósíthatósági vizsgálatában, tervezésében és kivitelezésében a SADE Kft. hosszú évek alatt megszerzett gyakorlati tapasztalattal bír.

Megnézem

Dugonics : egy régi tér modernizálása

Dugonics : egy régi tér modernizálása
SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. – 2040 Budaörs, Szabadság út 301. – Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54. – Email: sade@sade.hu – Telefon:+36 23 513 930 – Fax:+36 23 513 931