HírekNews

Hírek

Hírek


2016 Július

Budapest Főváros Önkormányzata a SADE Kft.-re bízta a Margitsziget csatornázása és kapcsolódó munkák tervezési és kivitelezési munkáit. A SADE feladata a Duna alatti csőalagút sajtolással történő megépítése, csőbehúzás, szennyvíz és csapadékvíz vezeték fektetés valamint a műtárgyak megépítése. A kivitelezés júliusban indul, nyolc hónapon át tart.


A SADE CGTH magyar leányvállalatát bízta meg a B2 glikolos csapadékvíz tározó és a szennyvíz eldobó vezeték közötti csővezeték megépítésével, 0-600 l/s kapacitást lehetővé tevő hidraulikai berendezésekkel a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren A SADE Magyarország a microtunneling sajtolást alkalmazza. A kivitelezés július 18-tól szeptember 15-ig tart.


A SADE végzi a 21. sz. út vízépítési munkáit, mely tartalmazza csapadékvíz elvezető csatornák építését, szennyvízcsatornák és ivóvízvezetékek áthelyezését, akna telepítéssel. A munka időtartama 17 hónap.


Újabb logisztikai bázis épül Környén a Trans-Sped (DELOGIS) számára. A kivitelezést a SADE nyerte el, feladata a bázis csapadékvíz, szennyvíz, tüzivíz közműveinek, útjainak, parkolójának megépítése. A július végén induló munkákat október elejére kell befejezni.


A SADE Déli területi igazgatósága végzi az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. megbízásából a szegedi Jobb fasor gázvezetékének rekonstrukcióját. Az elosztó vezetékek és a gerincvezeték megújulásán kívül, alacsony nyomású vezeték épül nyílt árkos fektetéssel. A munka időtartama 2 hónap.

2017
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December

2016
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December

2015
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December
SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. – 2040 Budaörs, Szabadság út 301. – Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54. – Email: sade@sade.hu – Telefon:+36 23 513 930 – Fax:+36 23 513 931