HírekNews

Hírek

Hírek

2017 Május-Június

A SADE nyerte el a székesfehérvári Ligetsor felújítási munkáit. A szerződés keretében ivóvízvezeték, szennyvíz elvezető és csapadékvíz elvezető vezeték fog megvalósulni. Ezen felül új, kerékpár úttal kiegészített járda, három buszmegálló is épül. A terület burkolatát felújítja a SADE. A kivitelezés 13 hónapig tart.


A Veolia Energia Magyarország Zrt. rendelte meg a SADE-tól a 8 távhővezeték szakasz felújítását, vezeték fektetéssel és a szerelvények cseréjével. A kivitelezésre 3 hónap áll rendelkezésre.


A FŐTÁV a SADE-ot bízta meg az alábbi távhővezeték rekonstrukciós munkákkal:

Távhővezeték felújítás a Főváros X. kerületében az Állomás út-Liget tér között, a vezeték átmérője DN250 mm.

Távhővezeték felújítás a Főváros XI. kerületében a Bukarest utcában, a vezeték átmérője DN400 mm.

Távhővezeték felújítás a Főváros XI. kerületében, a Rátz László utcában, a vezeték átmérője DN400 mm.

Távhővezeték felújítás a Főváros XIII. kerületében, a Taksony utcában, a vezeték átmérője DN 300 mm.Az 55. számú főút Mórahalom elkerülő szakaszának burkolat megerősítését végzi a SADE. A szerződés keretében megvalósul csapadékvíz elvezető árok, átvezető csatorna, zárt csatorna, aknák, víznyelők, átvezető és hosszanti drénvezetékek. A kivitelezés 6 hónapig tart.

Szirmabesenyőn, egy logisztikai csarnok út és közműépítési munkáira szerződött a SADE. A 10 000 m2-es csarnok bekötő útját és személyzeti parkolóját építi meg, ivóvíz ellátó, szennyvíz és csapadékvíz elvezető vezetékekkel.

2017
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December

2016
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December

2015
Január Február Március
Április Május Június
Július Augusztus Szeptember
Október November December
SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. – 2040 Budaörs, Szabadság út 301. – Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54. – Email: sade@sade.hu – Telefon:+36 23 513 930 – Fax:+36 23 513 931